Historie

2016

Bedrijf opgericht

In 2016 hebben wij de stoute schoenen aangetrokken en VBP Auto Import gestart. Onze passie voor auto’s gaf overduidelijk de doorslag en gaf geen enkele twijfel wat het was wat wij wilde doen, de automotive in.

2016

Eerste importauto

Na uren verdiepen in de complexe wereld van de BPM durfde we het vol zelfvertrouwen aan om zelf een auto te importeren. Over de Autobahn terug met onze aangekochte Mercedes-Benz CLA 200, wat een gave trip was dit!

2017

De eerste klant

Gelukkig bleek al het inlees werk zijn vruchten af te werpen en konden wij dit toepassen op onze eerste importauto. Met wat hulp van het RDW en wat sparring sessies, was ons werkproces een feit.

Alles was dus gereed en op naar de eerste klant, een dag om nooit meer te vergeten. Een BMW 118i M-Sport uit 2015, net een jaartje oud en nog vol in zijn fabrieksgarantie. Een flinke besparing van €3.500,- gerealiseerd en een super tevreden klant, daar doe je het voor.

2018

Wat een week

Onze droom kreeg steeds meer vorm, binnen één week tijd reden wij in een Ferrari California T, Maserati Ghibli en een Aston Martin Rapide, wat een gave afleveringen waren dat!

2019

Tijd voor een eigen pand

We werden een echt bedrijf en het werd tijd voor een eigen pand, we deden onze intrek in een pand in Diemen en zo kreeg ons bedrijf een nog professionelere uitstraling. Kopjes koffie, autostalling en afleveringen gingen zo een stuk makkelijker en leuker.

2021

Terug naar waar het begon

Binnen 2 jaar groeiden we al uit onze voegen en was stalling niet langer mogelijk, met externe stalling als de juiste oplossing. Na 2 jaar zijn wij terug verhuisd naar de plek waar het allemaal begon, een kantoorpand in Purmerend. Sinds februari 2021 ontvangen wij hier onze klanten en staat de koffie klaar.