Missie en visie

Missie

Wij zijn een betrokken auto importbedrijf die doormiddel van uitstekende zorg voor, tijdens en na aanschaf van jouw nieuwe auto, jouw zekerheid garandeert van A tot Z. Door persoonlijk contact en vertrouwen in elkaar, realiseren samen met onze klanten rijk uitgeruste auto’s mooie besparingen. Samen maken wij de Nederlandse wegen een stuk mooier.

Ontwikkelingen in de auto import branche

In de afgelopen jaren dat wij actief zijn als auto importbedrijf zien wij meerdere ontwikkelingen binnen onze branche. Elektrificatie en hybride systemen worden met het jaar populairder en steeds iets toegankelijker voor een bredere doelgroep. Maar waar eerst een groot financieel voordeel te behalen viel met bijv. de bijtelling, zie je dat dit voordeel kleiner en kleiner wordt door de hogere bijtelling percentages. Daardoor zien wij ook klanten terug stappen naar de benzine en diesel motoren.

Elk jaar worden er meer auto’s geïmporteerd, dit geeft aan dat men bewust is van de voordelen van het importeren van een auto. Belangrijk hierin is toenemende betrouwbaarheid van een importauto en alle zekerheden die men hierbij krijgt. Deze zekerheden zijn minimaal gelijk aan de jong gebruikte auto’s in Nederland.

Onze ambities

Wij streven als VBP Auto Import zijnde naar meerwaarde kunnen bieden aan onze klanten. Een divers portofolio aan klanten laat dit ook toe. Meer auto voor minder geld, unieke uitvoeringen, meer keus, minder kilometers, beter onderhouden en garanties.

Elke klant moet bij ons absoluut tevreden zijn met onze geboden zorg en uiteraard met de nieuwe auto, onze beste reclame is dan ook al jaren de mond-tot-mond reclame. Deze belangrijke pijler mag nooit verdwijnen bij ons. Dit is de beloning voor ons werk en staat symbool voor onze tevreden klanten. Elk jaar willen wij de Nederlandse wegen verder uitbreiden met mooiere auto’s dan het jaar daarvoor.

Ambassadeurs

Wij streven naar klanten voor het leven. Eén van onze kernwaarden is “waardering” wie goed doet, wie goed ontmoet. Onze klanten zijn daarom ook onze ambassadeurs en dat wordt gewaardeerd. Ons streven is dan ook om jaarlijks een VBP Ambassadeurs dag te organiseren waarin onze gezamenlijke passie gedeeld kan worden met elkaar.