Werkwijze

1

Het vinden van de juiste auto

Samen bespreken wij al jouw wensen en eisen, zelf, samen of wij gaan opzoek naar jouw nieuwe auto. Na ons speurwerk ontvang jij een paar zoekresultaten, hierna evalueren we samen of we op de juiste weg zijn of juist niet. Uiteindelijk geven wij een advies en bepalen we samen op welke auto we ons gaan richten.

2

Het ontvangen van onze offerte

Je ontvangt vrijblijvend onze offerte met daarin de prijzen berekend op basis van de advertentie. Het uiteindelijke bedrag kan afwijken van de offerte, dit heeft de maken met de CO² uitstoot en de prijsonderhandeling met de verkopende dealer.

3

Na akkoord, nemen wij contact op met de dealer

Wij nemen telefonisch contact op met de verkopende dealer, waarin wij controleren of de informatie van de advertentie klopt. Als alles blijkt te kloppen, vragen wij alle gegevens op om de historie van de auto te controleren. Bespreken wij hoe de auto wordt afgeleverd en welke garanties bij de aankoop zitten of mogelijk zijn. Als alle vinkjes op groen staan starten wij met de prijsonderhandeling.

4

Beslissingsmoment ja of nee

Na ons contact met de verkoper ontvang je van ons terugkoppeling en ons advies. Je ontvangt hierbij de definitieve prijs op Nederlands kenteken om vervolgens een beslissing te nemen om het wel of niet in gang te zetten.

5

Je ontvangt onze opdrachtbevestiging en het koopcontract

Het koopcontract wordt door ons uitvoerig gecheckt en bij goedkeuring sturen wij deze door naar jou. Bij particuliere aanschaf zal het koopcontract op jouw naam komen te staan, dit vanwege de lagere BTW in Duitsland (19%) en garantie voordelen. Bij zakelijke aanschaf kan dit zowel door het bedrijf zelf of door ons aangekocht worden.

6

Wij regelen voor jou het allrisk verzekerd transport

Je ontvangt van ons de volmacht die jij dient te ondertekenen, deze zullen wij aan de verkopende dealer verstrekken. Dit geeft ons de goedkeuring om jouw auto op te halen.

7

Wij voeren de auto in bij de RDW en verzorgen de BPM aangifte

Bij binnenkomst van de auto, zal worden deze gecontroleerd. Na de controle zal deze aangemeld worden bij het RDW voor de keuring. Na de keuring zorgen wij dat het BPM aangifte formulier ingediend wordt bij de Belastingdienst. Nadat alles is afgehandeld, ontvangen wij jouw nieuwe Nederlandse kenteken.

8

Eventueel inbouwen van accessoires en personaliseren auto

In de tussentijd dat de auto bij ons fysiek aanwezig is, bieden wij jou de mogelijkheid om bepaalde styling opties toe te passen. Denk aan: ramen tinten, andere velgen, andere kleur remklauwen etc. Ook is het mogelijk om een alarm in te laten bouwen in de tussentijd. Dit kan overigens verplicht zijn voor het verkrijgen van een verzekering.

9

Aflevering van uw auto, volledig rijklaar

De auto is geheel rijklaar en voorzien van luxe kentekenplaten, de auto is klaar voor aflevering. Hierin zijn er meerdere keuzes die jij kunt maken, ophalen bij ons op kantoor, laten afleveren bij jou thuis of op een gewenste locatie.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 klaar om jouw vragen met zorg te beantwoorden.